Demonstratrice worden

Demonstratrice worden?

Sinds 8 oktober 2012 is Stampin' Up!® in Nederland. De producten worden niet in de reguliere winkels verkocht en zijn alléén verkrijgbaar bij demonstratrices.

Om demonstratrice te kunnen worden moet je instappen bij een bestaande demonstratrice. Dat kan bij mij bijvoorbeeld.

Als demonstratrice heb je vele voordelen:
1. 20% van de omzet (bedrag zonder BTW) is direct voor jou.
(Als je  maandomzet meer dan € 371,06 incl. BTW bedraagt, krijg je nog een paar procenten extra. Hoe hoger je omzet, des te meer extra procenten!!) Je wordt dus beloond voor je inzet.  € 371,06 incl. BTW is de minimale kwartaalomzet die SU van je vraagt. En als je zelf een team opbouwt (je downline), kun je over hun omzet ook nog een klein percentage verdienen.


2. Het starterspakket kost jou € 129,-, maar daarvoor mag je voor € 175 aan producten uitkiezen!! Deze set stel je geheel naar eigen keuze samen!!! Je hoeft dus geen producten te hebben om te mogen starten. Als je niet weet wat je in je pakket zou moeten doen, dan help ik je graag met je keuze. Bovenop je eigen keuze krijg je van Stampin' Up! ook nog een business pakket (waaronder 8 catalogi, 8 actuele mini catalogi, Sale-A-Bration folders en bestelformulieren).

3. Om het even in welke maand je instapt, er geldt voor jou een tijdsspanne tot maximaal 6 maanden waarin je je eerste kwartaalomzet verdiend moet hebben. (altijd een deel van EN een heel kwartaal) 

4. SU stuurt je regelmatig een nieuwsbrief, emails met tips, promoties en hoe die te gebruiken. Ook krijg je toegang tot een site en forum voor SU! demonstratrices. Je vind er veel tips, ideeën en voorbeelden om te gebruiken voor je workshops. Hier kun je ook trainingen volgen via video om nog meer uit je carrière te kunnen halen

5.  En natuurlijk wordt je opgenomen in een warm team van collega's, die je ALTIJD met raad en daad bij zullen staan. Via mail, Facebook en/of What's App, staat er altijd wel iemand voor je ter beschikking. Op ons teamblog en via mail word je op de hoogte gehouden van nieuwe info bij Stampin' Up!, o.a. nieuwtjes en acties, daarmee loop je geen promoties van SU mis! Voor jou ben ik telefonisch bereikbaar en via de mail of What's App.

6. Als demo krijg je de catalogi 1 maand eerder te zien dan je klanten en kun jij er al producten uit bestellen voor jezelf! Als demo geniet je 20% korting.

7. Werf zelf demonstratrices (je downlines), en verdien over hun omzet ook nog een klein percentage.

8. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je in deze hobby/(bij)baan steekt, hoeveel workshops/party's je geeft, wat je maakt, hoe je je tijd indeelt. Je bent dus eigen baas en hoeft GEEN parties te geven als je dat niet wilt!! Het enige dat Stampin' Up! van je vraagt is dat je je kwartaalomzet (€ 371,06 incl. BTW) haalt. Hoe je daaraan komt en of dit alleen inkopen voor jezelf zijn maakt niet uit. 

9. En last but not least zijn er nog allerlei dingen die niet in geld en moeilijk in woorden uit te drukken zijn, maar die voor mij misschien nog wel belangrijker zijn dan de voordelen die ik hierboven noemde.

Tot slot HEEL BELANGRIJK: als je geen demonstratrice meer wilt of kunt zijn, of omdat je bijvoorbeeld je minimale omzet niet bereikt:
Dan kun je in de eerste maand na het kwartaal nog die omzet bereiken. Als het je niet lukt of als je gewoon geen zin meer hebt, val je gewoon uit als demo. Zo makkelijk gaat dat. Er zitten GEEN addertjes onder het gras!


Ik wil heel graag dat het plezier en de creativiteit voor jou op de eerste plaats staan en dat je je fijn voelt in het team. Daarnaast geniet je ook nog andere voordelen.

Je kunt je hier online aanmelden als demonstratrice. 
Dit gaat snel en makkelijk. 
Voor vragen mag je me altijd bellen (06-28462634) of stuur je een mailtje naar renatemijnheer@msn.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!!