Catalogi

http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2018%20Occasions%20Catalog/20180103_OCC18_en-UK.pdfJaarcatalogus.

Eén keer per jaar geeft Stampin' Up! een jaarcatalogus uit. Deze catalogus telt dit jaar maar liefst 233 bladzijden met daarin de exclusieve producten van Stampin' Up! en met heel veel ideeën hoe je de producten kunt gebruiken. Het is eigenlijk een schitterend ideeënboek, van hoge kwaliteit en waaruit je later ook nog heel veel leuke ideeën uit kunt halen.

Bij een bestelling vanaf € 30,- kun je de papieren catalogus GRATIS mee bestellen.

Je kunt het ideeënboek van Stampin' Up! ook los bij mij bestellen voor een bedrag van € 2,50 (plus € 3,90 verzendkosten). Afhalen bij mij in Wilsum kan natuurlijk ook.

De catalogus van Stampin' Up! is er ook in een digitale versie. Klik hier of op de foto om de catalogus te bekijken.

Deze gids is geldig van 1 juni 2017 t/m 31 mei 2018, echter zolang de voorraad strekt. Ongeveer 1 maand voor het einde van de catalogus, wordt door Stampin' Up! bekend gemaakt welke producten uit de catalogus niet meer terugkomen in de nieuwe catalogus. Deze producten worden dan veelal met korting verkocht, echter vanaf dat moment is het OP=OP en uit ervaring weet ik dat het snel gaat! Wil je dus perse nog iets hebben, wacht dan niet met bestellen tot die laatste maand, want dan kun je wel eens mis grijpen.Wil je graag in het bezit komen van een papieren versie, dan kan dat. Je krijgt er sowieso eentje van mij bij een bestelling vanaf € 30,- (max. 1 p.p.), Doe je daarna een bestelling van minimaal € 30,- dan mag je € 2,50 in mindering brengen op je factuur. Help me er a.u.b. aan herinneren! Afhalen mag natuulijk altijd. 

Voorjaarcatalogus.

Klik hier om de nieuwe voorjaarscatalogus te bekijken.


Sale-A-Bration folder


Klik hier om de Sale-A-Bration folder te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!!